Reserveren

Arabella – Moskeeplein 86 – Utrecht

Gelegen in hartje Lombok in Utrecht. Vlak naast het gemeentehuis en de jaarbeurs. Makkelijk te bereiken met openbaar vervoer.

 • Door te reserveren ga ik akkoord met de algemene voorwaarden .

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 • Mooie restaurant! Je krijgt een glas marokaanse thee aangeboden van het het huis! Heerlijk gegeten. Grote borden. Super lieve meiden die bedienen! Ik kom zeker weer terug in shaa allah! Aanrader red velvet cake, ben geen zoetekauw, maar die was heerlijk!

  Widad El Khattabi
 • Vandaag bij de pas geopende arabella in utrecht gegeten. Bij binnenkomst loop je over de mooie mozaiek tegels met een industriele twist. Gelijk kregen we een marokkaanse kopje munt thee van het huis aangeboden. De jongens doen echt hun best . Je krijgt een goede service. De spare ribs zijn lekker van smaak. Alles word op houtskool bereid. En zeker de lekkerste huisgemaakte macaroons in town

  Rachida Sanoussi
 • Ik wil nogmaals de toppers van Arabella bedanken! Mijn favoriete eettentje als ik weer eens in Utrecht ben(de laatste tijd steeds vaker, om te genieten van alle lekkere gerechten). Maar buiten het altijd lekkere eten, de goede service(vriendelijk personeel) en top desserts om. Voelde ik mij vandaag als klant extra gewaardeerd!

  Bouchra Akh
adminReserveren